کوپی لواک ، گران ترین قهوه جهان

کوپی لواک آیا واقعا بهترین قهوه جهان است؟

بعضی اوقات وقتی مردم متوجه می شوند که شما به قهوه علاقه مند هستید ممکن است از شما بپرسند که آیا شما کوپی لواک را امتحان کرده اید؟ آن ها مدعی اند که این ماده بهترین قهوه در دنیا است. شاید بنظر چنین تبلیغی ساده و با عشق نسبت به نوشیدن قهوه بنظر برسد اما ممکن است بوی تظاهر داده و افسانه ای برای بازاریابی و تجارت فروش قهوه باشد.

دانستن درباره قهوه کوپی لواک به عنوان سردمدار و مدعی بهترین قهوه در میان تنوع قهوه های دنیا، کنجکاوی بی حد و حصری است که انتها ندارد. در نتیجه در این نوشته به بررسی کامل و شناخت دقیق قهوه کوپی لواک می پردازیم. پس در ادامه با ما همراه باشید تا مدعی خوشمزه ترین و گران ترین قهوه دنیا را بیشتر بشناسیم.

 

کوپی لواک
سیوت از خانواده گربه سانان است

کوپی لواک چیست؟

اگر میخواهید بدانید که قهوه کوپی لواک (Kupi Luwak) چیست، بهتر است بگوییم که قهوه کوپی لواک دانه های نوعی قهوه است که حیوانی زیبا از خانواده گربه سانان به نام سیوت به مصرف آن پرداخته و پس از انجام عمل گوارش بر روی آن، آن را دفع می نماید. در معده این حیوان فرآیند هضم و دفع هسته دانه کوپی لواک صورت می گیرد و خروجی مدفوع او گران قیمت ترین قهوه جهان را با خود به همراه دارد.

فرایند هضم قهوه توسط سیوت

گربه سیوت در گذشته در طبیعت زندگی می کرد و در میان بوته ها و علف ها به دنبال یافتن و خوردن دانه های قهوه می گشته است و پس از پیدا کردن و بلعیدن آن، دستگاه گوارش او به هضم پوسته ی بیرونی دانه قهوه و پالپ آن پرداخته و در نهایت هسته قهوه را به صورت کُلُنی ای از یک توده به هم چسبیده دفع می نماید.

 

کوپی لواک
سیوت در حال خوردن دانه های گیلاس قهوه

تجاری سازی کوپی لواک

کسانی که هوش اقتصادی دارند و چگونگی فرایند هضم و گوارش هسته های قهوه را در بدن سیوت درک میکنند، شروع به جمع آوری مدفوع سیوت کرده و به شستشوی آن می پردازند. به همین ترتیب مسیر آماده سازی کوپی لواک را طی می کنند. به لطف اسید های معده، تلخی و اسیدیته کوپی لواک در فرایند گوارشی سیوت از بین می رود و قهوه ای که از معده این حیوان دفع می شود، طعم بسیار شیرین و فوق العاده کارمِلی و شکلاتی دارد.

سیوت کارخانه رایگان فرآوری کوپی لواک

مطمئنا سیوت به عنوان نوعی گربه قطعا ماده غذایی بدی مصرف نمی کند و بهترین نوع دانه را به عنوان غذای خود انتخا و تهیه می نماید. در این بین برخی از اشخاص تاجر و اقتصادی وجود دارند که با درک جایگاه و طعم مزه قهوه کوپی لواک، به سرمایه گذاری در آن می پردازند و از آن به عنوان یک فرصت اقتصادی بی نظیر و گران قیمت نهایت بهره را می برند. 

 

کوپی لواک
دانه های دفع شده کوپی لواک از سیوت

کوپی لواک نایاب ترین و گران ترین قهوه در دنیا

این نوع قهوه بسیار خوش مزه است و میزان آن در جهان بسیار کم است و یک نوع قهوه بسیار نایاب محسوب می شود. نایاب بودن این قهوه فکر تولید انبوه آن را در ذهن ها می پروراند، در حالی که با اختلاف بسیار زیاد نسبت به سایر انواع قهوه ها، با ارزش ترین و ناب ترین نوع قهوه در جهان است.

سیوت نوعی گربه است که در ویتنام، چین و فیلیپین و … زندگی می کند. مزارع تولید و پرورش انبوه این گربه در آن کشور ها راه اندازی شده و همچون دستگاه های جوجه کشی از آن تکثیر می کنند. سیوت ها در تعداد انبوه تکثیر می شوند و ضعیف ترین نوع غذا برای آن ها ارائه می شود و بیشترین نوع راندمان از آنها دریافت می گردد. این نوع تکثیر و پرورش ظالمانه ترین نوع تکثیر است که بر خلاف حقوق حیوانات برای سیوت ها اتفاق می افتد و غیر اخلاقی ترین حالت برای تکثیر یک حیوان به شمار می رود.

کوپی لواک
غذای سیوت ها (گیلاس قهوه)

کشف سیوت

یک فرد غربی به نام تونی ویلد سال ها پیش به لطف سفر های طولانی جهانگردان غربی به شرق آسیا سفر کرد و در جنگل های آسیایی گربه سیوت را کشف نمود. این اکتشاف نوآورانه همراه با پروژه های اقتصادی فراوانی برای تکثیر سیوت ها بود. ضمن اینکه کوپی لواک به عنوان یک کالای مطلوب و گران قیمت برای فروش آماده سازی شد. از این رو قیمت های کوپی لواک به صورت غیر قابل قبولی افزایش یافت و تخمین جهانی این است که در دنیا سالانه فقط 50 تن کوپی لواک تولید می شود.

حکم شرعی شیعیان در مصرف کوپی لواک

اسلام دینی است که نسبت به وقایع و اتفاقات روز کاملا منعطف واکنش نشان داده و قابلیت بروزرسانی دارد. در مذهب شیعه نیز علما و عالمان دینی با بررسی وضعیت فقهی مصرف قهوه کوپی لواک، مقلدان خود را از قوانین شرعی مرتبط با مصرف این ماده گران قیمت، مطلع ساخته اند. 

تقریبا در میان شش نظر صادر شده در میان علما در این زمینه، دو مرجع تقلید نسبت به نوع مصرف این ماده ایراد وارد دانسته اند و استفاده از آن را مشروط به تطهیر کامل و پاکسازی سطح دانه های قهوه نموده اند. سایر چهار عالم دینی دیگر شیعه نیز، با جدیت تمام مصرف کوپی لواک را به دلیل جهنده بودن خون حیوان حرام گوشت و عدم توان تطهیر بول آن، حرام قطعی اعلام نموده اند و مصرف آن را به هیچ وجه جایز نمی دانند.

کلام پایانی

برخی از مردم قهوه کوپی لواک مصرف می کنند و آن را از دیگران نیز می پرسند و این ماده را جزو گران قیمت ترین و با ارزش ترین قهوه موجود در دنیا می دانند. آن ها عاشقانه حس خود را نسبت به مصرف این نوع قهوه بیان می کنند.

قهوه کوپی لواک دانه های نوعی قهوه است که حیوانی زیبا از خانواده گربه سانان به نام سیوت به مصرف آن می پردازد و پس از انجام عمل گوارش بر روی آن، شروع به دفع دانه های فرآوری شده قهوه می نماید. ماده دفع شده توسط این حیوان، قهوه کوپی لواک می باشد که با آنزیم های درون معده آن کاملا ترکیب شده و بخشی از لایه های سطحی آن را جدا می کند.

این ماده جزو نایاب ترین قهوه های موجود در دنیا بوده و اغلب در شرق و جنوب شرق آسیا یافت می شود. کاشفان این قهوه اروپایی ها می باشند که به واسطه سفر و اکتشاف در شرق آسیا با کوپی لواک و سیوت آشنا شده اند. در حال حاضر قهوه کوپی لواک بیشتر جنبه تجاری پیدا کرده و در شرع اسلام نیز مصرف آن در اکثر نظرات فقهی نهی شده است. البته برخی از عالمان دینی در صورت پاکسازی کامل مصرف آن را جایز نمی دانند.

 

نویسنده : سید حمید داودی ازغدی

 
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x